dissabte, 1 de desembre del 2012

Llibre sobre els aliments per col·laborar amb el “Proyecto escuela “ de l’Associació Salut i Música


 

Ús oferim un llibre de consulta molt interessant sobre l’alimentació per col·laborar amb una associació que està tirant endavant un gran projecte al Perú.  
 A continuació us faig arribar quatre línies que he demanat que m’enviïn per explicar-vos de primera mà informació sobre l’associació i el projecte:

  








L’Associació Salut i Música (ASIM)( www.saludymusica.org) som un grup de persones que hem format una Entitat sense ànim de lucre amb les següents
finalitats:
- Aportar a la societat coneixements sobre la salut, la música i l'art a nivell terapèutic, l'educació i el respecte a la Natura.
- Contribuir a fer possibles condicions adequades per el desenvolupament humà, l'eradicació de la pobresa i la solidaritat internacional, especialment als països en
desenvolupament.

L’Associació està inscrita a la Secció 1ª del Registre d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb el nº 30098.
Des de l’any 2005 tenim una Escola al Perú, en un suburbi de la ciutat de Lima, on oferim a nens i adolescents sense medis econòmics, que en la majoria dels casos provenen de famílies molt desestructurades, la possibilitat assistir al col·legi i rebre una educació de qualitat. A aquesta tasca l’anomenem PROYECTO ESCUELA.






I en el mateix marc, s’ha creat “l’Escola de Mares i Pares”, des d’on fem classes d’alfabetització, tallers d’autoestima, d’ajuda psicològica per a mares amb problemes de violència de gènere i de “cultura de la salut”.


 Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada